Ma 2022. október 02., vasárnap, Petra napja van.
Mi a

218_LLumar_Logo

termékeit ajánljuk.

smarthome

Kerámia alapú autóüveg fóliák
Magyarországon elsőként kerül bevezetésre az autóüveg fólia piacon egy forradalmi termék a kerámia alapú autóüveg fólia. A LLumar, Pinacle sorozata az ipar egyik legfejlettebb terméke, biztosítják az elektromos berendezések zavartalan működését, csökkentik a hőmérsékletet és természetesen tökéletes UV szűrő valamint optikai tulajdonságokkal rendelkeznek.

A legújabb, LLumar - Pinacle jelölésű termék az észak-amerikai kontinensen már több mint egy éve jelen van, és vezető szerepet tölt be az autóüveg fóliák legmagasabb minőséget megkívánó felső kategóriás piaci szegmensében. Az eddigi sikereket alapul véve a gyártó úgy döntött, hogy Európába is bevezeti a LLumar - Pinacle termékcsaládot.

Miért kerámia? A mai járművekben egyre elterjedtebb a fix vagy mobil elektronikai berendezések használata, úgymint GPS navigáció vagy telefon. Bizonyos esetekben a fémtartalmú fóliák az elektronikai berendezések működéséhez szükséges jeleket gyengíthetik vagy zavarhatják. Ezért a LLumar egy olyan terméket fejlesztett ki, mely nem zavarja ezeket a frekvenciákat. A LLumar -Pinacle autóüveg fóliák esetén alkalmazott gyártási technológia egy nem fémszórási eljáráson alapuló rendszer, mely a kerámia technológia által olyan üvegfóliák előállítását teszi lehetővé, amelyek nem elektromos vezető tulajdonságúak, így a LLumar -Pinacle termékek biztosítják az elektromos berendezések zavartalan működését.

Természetesen az üvegfóliák egyik fő feladata a hőmérséklet csökkentése és az autózás gazdaságosabbá tétele az alacsonyabb légkondicionálási energiafelhasználás által. Mivel a LLumar -Pinacle sorozat a hagyományos fémszórási technológiát nem alkalmazza, így érzékelhető tükröző megjelenése nincs, mint a fémtartalmú fóliáknak, mégis hővisszaverő tulajdonságaiban figyelemreméltó eredményekkel büszkélkedhet. A LLumar -Pinacle, 50% fényáteresztésű autóüveg fólia, mely felszerelve alig észrevehető, hővédelmi tulajdonságaiban jobb mutatókkal bír, mint egy általánosságban használt 5% fényáteresztésű fekete, fémréteget nem tartalmazó színezett, autóüveg fólia.

A PI sorozat 15, 35 és 50%-os típusai készleten vannak és rendelhetőek.