Ma 2022. október 02., vasárnap, Petra napja van.
Mi a

218_LLumar_Logo

termékeit ajánljuk.

smarthome

fóliák autóra
Autó dekorfóliák

Újdonság! Autó csomagoló és dekorációs Fóliák!

A legújabb dekor fóliákkal még egyedibbé teheti autója megjelenését!

A korszerű alapanyagból készült fóliák jól alkalmazhatóak bármilyen íves felületen, pl. motorháztető, tükrök, tetőlemez, csomagtér ajtó, továbbá alkalmasak utastér elemek: középkonzol, szellőző keretek, kiegészítő műszerek dekorálására. Az un. Karbon mintás fóliák élethűen imitálják az eredeti karbon látványát, igazi versenyhangulatot kölcsönöz autójának.

Az autó csomagoló fóliák minta nélküli alapszínekben is rendelhetőek. Speciális ragasztóval ellátott fóliák hosszú távon is alkalmazhatóak (3-7 év), Uv és időjárás állóak, ugyanakkor védik autója eredeti fényezését.

Tovább a Galéria képeihez...

DSCF0059

 
Kavicsfólia

Kavicsfólia - a fényezés védelmére.

kavicsfolia

A LLUMAR kavicsfólia láthatatlan védelmet nyújt az autója fényezésének.
Használatával a nagy sebességnél autónak ütköző apró tárgyak, mint a kavicsok, bogarak vagy a téli homok és só többé nem károsítják a fényezést. Így most az LLUMAR kavicsfólia segítségével megőrizheti autója új, hibátlan megjelenését.

"A többit már látta, a legjobbat nem fogja észrevenni!"

 

 
Üvegfóliák

Az általunk használt autóüveg fóliákkal egyedivé varázsolhatja autóját.autofolia1

A szinezett üvegfólia csökkenti az autó utasterének felhevülését, megszünteti a nap égető érzetét. Az összes fólia UV szűrő réteget tartalmaz, amely megakadályozza a kárpitok kifalulását, műanyag elemek elöregedését.

A betörésvédő autófólia összetartja a szilánkokra tört üveget, csökkenti a személyi sérülés veszélyét, védi értéktárgyait a tolvajoktól.

 

   

Bővebben...